Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ilcsi

 

Ilcsi filozófia

Az Ilcsi filozófiája egyszerű és természetes. Hiszünk abban, hogy a természetben minden bőrproblémára létezik megoldás. Az Ilcsi professzionális natúr kozmetikumok ezért minden esetben friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Az Ilcsi kozmetikumok széles választékát azoknak ajánljuk, akik a természetes, mellékhatásoktól mentes bőrápoló megoldásokat részesítik előnyben. Tiszteljük az élet minden formáját, ezért a termékeink kifejlesztése során nem végzünk állatkísérleteket, és nem használunk állati eredetű anyagot. Egyszerű gondolatok – természetes kozmetikumok.

 

Az Ilcsi Szépítő Füvek küldetése

„Az Ilcsi Szépítő Füvek Kft. olyan szakorientált, tapasztalati úton szerzett know-how-val rendelkező cég, mely Ilcsi márkanév alatt professzionális, natúr, problémamegoldó kozmetikumokat gyárt, amelyekhez a szakma szereplőinek magas színvonalú képzést biztosít, hogy így segítse az emberek bőrproblémáiból származó testi és lelki gondjainak és gátlásainak természetes módon való kezelését.”

 

Az Ilcsi termékei, minőség a natúrkozmetikában!

Az Ilcsi termékei minden esetben magyar, minősített bio- gyógynövényekből, – gyümölcsökből és – zöldségekből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgoznak a bőrön. Több, mint 100 féle növényt használunk termékeink előállításánál, melyek nagy részét saját bioültetvényünkön termesztjük, a többit pedig vagy biogazdálkodásokból vásároljuk, vagy vadon gyűjtjük be. Kozmetikumaink kifejlesztése során nem végzünk állatkísérletet, és nem használunk állati eredetű anyagokat.

Nálunk központban van a természet, ezért termékeinkre a következőek jellemzőek:

• Parabén mentes
• Parafin olaj mentes
• Vazelin mentes
• Állati eredetű glicerin mentes
• Szintetikus színezőanyag mentes
• Szintetikus sűrítőanyag mentes
• Etoxikált emulgeátor mentes
• Állat kísérlet mentes

 
 

 

Képgaléria


Utolsó kép


Naptár


Levelezőlista


Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 23753
30 nap: 334
24 óra: 9